Maarten Jansens

Maarten Jansen is architectuurhistoricus, fotograaf en leraar. Als zoon van een dorpsarchitect en door studies in architectuur heeft hij een passie voor architectuur ontwikkeld. Zijn manier van kijken naar gebouwen toont zich nu in fotografie. Maar het beperkt zich inmiddels niet meer tot architectuur. Een eigen manier van kijken toont zich in de fotografie van mensen, kunst, details, omgeving, natuur en dieren. Zijn twee accounts op instagram tonen daarin deze diversiteit aan onderwerpen. Hier op deze site zijn aan de hand van de keuze hier rechts voorbeelden te zien.

Maarten beheert beide domeinen: bouwkunstig en photomaarten, elk met een eigen inhoud. Met bouwkunstig wordt een eigen blik op architectuur gegeven. Met photomaarten wordt de fotografie van portretten, kust, natuur en soms ook dieren getoond.

Sommige actieportretten van Maarten zelf zijn gemaakt door Matthias Elle, behalve enkele selfies.

Bekijk photomaarten Kijk naar bouwkunstig Bekijk photomaarten Kijk naar bouwkunstig
Ga terug naar de homepagina View this page in English
Klik hier voor meer informatie over de twee instagram accounts van Maarten Jansen Klik hier voor het LinkedIn profiel van Maarten Jansen Klik hier voor het mailadres van Maarten Jansen Klik hier voor meer informatie Klik hier voor meer informatie over de twee instagram accounts van Maarten Jansen Klik hier voor het LinkedIn profiel van Maarten Jansen Bezoek Maarten Jansen op Facebook Klik hier voor het mailadres van Maarten Jansen Klik hier voor meer informatie over de twee instagram accounts van Maarten Jansen Klik hier voor het LinkedIn profiel van Maarten Jansen Bezoek Maarten Jansen op Facebook Klik hier voor het mailadres van Maarten Jansen Klik hier voor het LinkedIn profiel van Maarten Jansen Klik hier voor het mailadres van Maarten Jansen